Saturday, January 23, 2010

Karnabahar corbasi

http://clickserve.cc-dt.com/link/click?lid=41000000029986352
Malzemeler:
  • 150g et dogralmish (kiymada kullanabilirsiniz)
  • karnabahar
  • 1 havuc rendelenmish
  • 1 orta boy sogan dogralmish
  • 1 potates kup kup dogralmish
  • 1 yemek kashigi domates salcasi
  • tuz,karabiber,siviyag
Tencereye yagi koyun ve eti kavurun. Et kavrulduktan sonra sogany ekleyin ve kavurun. Ondan sonra havuc,potates ve domates salcany koyun ve 1-2 dakika kavurun. Sonra karnabahary koyun ve 2-3 dakika karishtirip kaynamish su koyun. Su tencerenin icindeki malzemelri 1 cm kapatacak sekilde olsun. Karnabahar ve potates pisherine kadar orta ateshte kaynatin. Pishtikden sonra tuzuny ayarlayin. Istedik karabiberde koyabilir. Afiyet olsun.

0 comments:

Post a Comment