Tuesday, February 9, 2010

Borek

Malzemeler:
  • 1/2 phyllo dough
  • 1 yumurta
  • 1/2 su bardagi sut
  • 1 su bardagi yogurt
  • 150g kiyma veya dogralmis et
  • 1 orta boy sogan
  • 2 kabugu soyulmus domates
  • tuz,karabiber
Siviyagda sogan,kiyma ve domatesleri kavurun. Tuz ve karabiberide ilave edip ic malzemesi hazirlayin ve sogumaya birakin. Yumurta,yogurt ve sutu karistirip sos hazirlayin. Iki tane yufkany serin, uzerine sos surun ve kenaryna ic malzeme koyup rulo seklinde sarin ve yaglanmis borcama dizin. Borcam dolana kadar oyle yapin. Sonra kalan sosu boreklen uzerine surun ve susam sepip 350F yuzi kizarana kadar pisirin. Afiyet olsun.

0 comments:

Post a Comment